L’AJUNTAMENT CONSIDERA UNA NECESSITAT URGENT TRASLLADAR L’ATURADA DE BUSOS A CAN BACH

341
L'Ajuntament vol que, al solar de can Bach, s'hi desplaci l'aturada d'autobusos.

L’ajuntament de Pollença considera una “necessitat urgent” translladar l’aturada de busos a Can Bach. Per això, en el transcurs d’una reunió mantinguda aquests dies amb el Consorci de Transports de la conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern de les illes Balears, va demanar per segona vegada que es construeixin aquesta nova aturada.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, es mostra “preocupat”, ja que, durant aquesta reunió que va tenir lloc després de l’aprovació per unanimiat d’una moció de millores per al transport públic, el Consorci de Transports va reconèixer “no haver estudiat encara” la proposta que l’Ajuntament va presentar fa més de tres mesos.

Segons aquesta proposta la nova parada d’autobusos s’ha de construir en el solar de Can Bach, ja que a la zona on es troba la parada actual, al carrer de Cecili Metel, el proper mes de novembre començaran les obres del nou Punt d’Atenció Continuada, concretament en el solar de Can Conill.

A causa de l’augment de freqüències i línies d’autobusos marcades pel Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca del Govern de les Illes Balears, “és impossible que la parada actual pugui assumir l’entrada i sortida d’autobusos, el trànsit rodat habitual i les obres del nou PAC”, ha explicat el batle.

PUBLICITAT

“Si el Govern no fa els seus deures ara, tal vegada aquest estiu no ho notem, però el pròxim serà un autèntic caos”. Necessitam, ha insistit, “una nova parada d’autobusos i que no disminueixin les places d’aparcament dissuasiu, per això en el seu moment ja vàrem oferir el solar de Can Bach”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT