L’AJUNTAMENT APROVA EL CRÈDIT PER COMPRAR UNA CASA AL CARRER ANTONI MAURA PER FER CRÉIXER EL CAPITOL

732

Aquest matí, durant la sessió plenària que se celebra amb caràcter ordinari, l’ajuntament de Pollença ha aprovat una modificació de crèdit per comprar la casa número 25 del carrer Antoni Maura de Pollença i ho ha fet amb la intenció de fer créixer l’antic cinema Capitol.

Amb els vots a favor dels regidors de l’equip de govern i l’únic regidor d’Unides Podem a favor i l’abstenció de Junts Avançam i d’Alternativa per Pollença, tots dos a l’oposició, s’ha aprovat una modificació de crèdit de 350.000 euros, el preu de compra de l’immoble del carrer Antoni Maura, 24 de Pollença. La modificació s’ha fet en la modalitat de crèdit extraordinari finançat amb romanent de Tresoreria per a despeses generals, que ha estat ratificat pel Ple.

Des de l’equip de govern, tant el batle Bartomeu Cifre Ochogavia, com el delegat de Cultura, Josep Marquet, han explicat el motiu de la compra d’aquesta casa en què permetrà ampliar la caixa escènica per al futur teatre i, a més a més, unirà els edificis/solars del Capitol i de Can Villalonga.

Des d’Alternativa, han retret a l’equip de govern la falta total i absoluta de transparència que “fins a la comissió informativa no ens assabentàrem de la intenció de comprar aquesta casa” i, també, “de la manca de confiança amb l’oposició per part de l’equip de govern. Els partits de l’oposició som responsables abastament com per no fer-ne una crida”, ha apuntat la regidora Tonina Amer.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el regidor Miquel Àngel March des de Junts Avançam ha senyalat que “la compra d’aquesta casa és l’exemple clar que l’Ajuntament ha pagat per a can Villalonga més d’allò que val” i ha fet notar que, encara que tots dos immobles són cèntrics, “el carrer de Sant Isidre és un carrer marginal”, ha dit.

En cap cas, ni des de Junts Avançam ni des d’Alternativa per Pollença, han qüestionat la necessitat de comprar aquest immoble per millorar el futur espai cultural del municipi.

Inicien l’expedient per comprar can Villalonga

Just abans d’entrar en el debat que ha de concloure amb la compra d’aquesta casa del carrer Antoni Maura, el Ple ha aprovat l’inici de l’expedient per a l’adquisició directa del bé immoble situat al carrer Sant
Isidre, número 4 de Pollença
, o sigui l’antiga estació de correus de can Villalonga.

Aquest matí l’Ajuntament ha iniciat l’expedient de compra de can Villalonga i ha fet l’aprovació inicial del crèdit per adquirir la casa del carrer Antoni Maura 25, que connecta el Capitol amb can Villalonga. En aquest plànol es visualitzen els tres solars.
PUBLICITAT