LA TRAMUNTANA TRAVESSA SORTIRÀ AQUEST DIVENDRES A VESPRE DE POLLENÇA

611

Aquest divendres 3 de desembre 284 corredors, armats amb frontals i motxilles amb aigua i menjar, sortiran a les 22 hores de davant el claustre de Sant Domingo per recórrer tota la Serra de Tramuntana fins a Andratx. I és que enguany, per primera vegada, la cursa per muntanya Tramuntana Travessa fa un recorregut de nord a sud. Els corredors tindran un màxim de 26 hores per completar el recorregut de 120 km i 4555 metres de desnivell positiu.

Altres 200 corredor sortiran el dia següent a les 8 hores de Bunyola per realitzar la mitja Travessa fins a Andratx, amb 65 km de recorregut. Els que realitzin aquest cursa tindran 14 hores per acabar-la.

Per sortir de Pollença els corredors es dirigiran pel carrer Joan Giraud cap a la plaça dels Seglars i el carrer de l’Horta, fins al Refugi del Pont Romà. Des de allà seguiran per GR-221 fins a Lluc, on tindran el primer avituallament.

Enguany la cursa s’ha pogut reprendre després que l’any passat fos anul·lada a causa de la pandèmia de coronavirus. Enguany la cursa ha comptat amb 400 places a cada recorregut, igual que al 2019. Aquell any va haver-hi 293 inscrits, menys que enguany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT