LA TERCERA EDAT DE COLONYA DEL MOLL ES DISOL

298
Foto: Helena Bellini

L’Associació de la Tercera Edat de Colonya del Port de Pollença es disol davant la manca de persones disposades a assumir càrrecs directius. Per aquest motiu, el 15 de juliol, retornarà el local, així com també mobles i objectes diversos, a Colonya Caixa Pollença.

En el transcurs d’una reunió celebrada durant aquest mes de juny, representants de l’Associació de Tercera Edat de Colonya del Poll amb representants de Colonya Caixa Pollença informaren de la decisió. I és que, el president de l’Associació, Miquel Campomar, ha de deixar el càrrec per motius de salut i no hi ha ningú que vulgui assumir el càrrec.

Aquest ha estat el desencadenant per fer la passa de cessar l’activitat d’aquesta entitat dedicada a l’organització d’esdeveniments socials i lúdics per a persones majors.

A més de retornar el local a Colonya Caixa Pollença, el patrimoni social de l’entitat es repartirà entre diferents associacions locals com ara l’Associació “Mar Blava” del Port de Pollença, PRODIS, la Biblioteca i l’Arxiu municipals, l’Associació de Veïns del Port de Pollença i l’escoleta de Sant Vicenç de Paül del Port de Pollença.

PUBLICITAT

També repartiran 5.000 euros entre diverses entitats socials com ara PRODIS, AFAMA i la Parròquia de la Mare de Déu del Carme.

PUBLICITAT