LA TERCERA EDAT DE COLONYA DE POLLENÇA ESTRENA NOVA DIRECTIVA

1269
Aquests pollencins i pollencines formen la nova junta directiva de l'Associació de la Tercera Edat de Colonya de Pollença.

Tal i com estava previst, ahir horabaixa, es va presentar la nova junta directiva de l’Associació de la Tercera Edat de Colonya de Pollença. La presentació va tenir lloc en el transcurs d’una assemblea general extraordinària convocada amb la intenció de donar a conèixer els membres de l’única candidatura que s’havia presentat per ocupar la directiva.

Des d’ahir, per tant, la junta directiva de la Tercera Edat de Colonya de Pollença està formada per Bartomeu Coll Torres com a president, Ramon Álvarez Soria com a vice-president; Antonio Jesús Torres Álvarez com a secretari; Jaime Llompart Castañer com a tresorer, i Ana Rios Rios, Juan Nadal Cifre, Maria Vila Cerdà, Jaime Cifre Vives, Margarita Trias Ochogavia i Margarita Vives Estrany com a vocals.

La intenció és dinamitzar la societat amb diversificant les activitats que s’hi duen a terme, algunes de les quals s’han vist afectades per la pandèmia de la covid-19.

Com que no hi havia cap altra candidatura que optàs a l’elecció per ocupar la junta directiva de l’Associació de la Tercera Edat de Colonya de Pollenaç, la nova junta va quedar automàtiment elegida.

PUBLICITAT
PUBLICITAT