LA POLLENCINA JANE LEITCH FARÀ LA VOLTA A CABRERA NEDANT PER SALVAR EL MEDITERRANI

624

Va néixer a Escòcia fa 32 anys, però fa en fa nou que viu a Pollença i ja és una illenca més. I no només perquè xerra mallorquí a la perfecció, si no pel seu compromís amb el medi ambient i amb la mar. Jane Leitch s’ha compromès a fer la volta a Cabrera nedant per recaptar fons per salvar la vida marina al mediterrani. Un repte que la durà a nedar 22 km durant més 8 hores el pròxim 31 de juliol, si el mal temps no ho impedeix.

Leitch ha explicat a Punt Informatiu que tot i que és la primera vegada que fa aquesta distància, ja té experiència nedant a aigües obertes. De fet va ser aquí, gràcies a les amistats que va fer a la piscina del Moll, que es va afeccionar a aquest tipus de travessies. Fent, entre d’altres, la travessa de Formentor al Mal pas.

Per fer la volta a Cabrera, anirà acompanyada de 9 nedadors més, 3 barques i 7 caiacs, que els donaran suport amb el tema de l’alimentació, que és, segons Leitch, el més important.

Aquest repte, organitzat per Mallorca Open Swim, s’ha creat amb motiu de la celebració del 30 aniversari de la constitució del Parc Nacional Marítim Terrestre de l’Arxipèlag de Cabrera. Tot el que es recapti anirà destinat a la fundació Save the Med i el seu projecte de creació i gestió efectiva d’una xarxa d’àrees marines protegides al mar Balear.

PUBLICITAT

Qui desitgi col·laborar amb aquest repte solidari ho pot fer al següent enllaç:

https://www.ihelp.org.es/es/challenge/nadando-por-cabrera-jane?fbclid=IwAR3ZAAA0PGBgldA3ytTrirsOuxUlm4G3o2PjDHg1zPLZypcH0Y50BVSi7oQ

PUBLICITAT