La Policia Local de Pollença reanima un home amb aturada cardíaca

1724

Ahir, 13 de febrer, una patrulla de la Policia Local de Pollença va protagonitzar una acció destacada quan va aconseguir reanimar un home de 32 anys que havia patit una aturada cardíaca. Els fets es van desencadenar quan l’home, que es trobava conduint, va alertar al servei d’emergències 112 de la seva situació precària.

En pocs minuts , una patrulla de la Policia Local que ja es trobava al Port de Pollença es va desplaçar fins a la zona propera a l’hotel Illa d’or on es trobava el vehicle de l’afectat. Els agents van trobar l’home inconscient dins del cotxe i van iniciar immediatament els protocols de Reanimació Cardio Respiratòria (RCP) amb l’ajuda d’un desfibril·lador. La intensa tasca de reanimació va durar 50 minuts, amb la col·laboració d’un metge del PAC del Port de Pollença i una altra patrulla de la Policia Local.

Finalment, l’home va ser traslladat a l’hospital mitjançant una ambulància per rebre l’atenció mèdica necessària.

Altres intervencions de la Policia Local

A més d’aquesta intervenció crucial, la Policia Local de Pollença va estar activa en altres fronts ahir. Durant la vesprada, es va dur a terme amb èxit el rescat d’un jove de 19 anys que havia quedat atrapat dins del seu vehicle després d’un accident a la rotonda d’habitat. L’individu, tot i estar molt colpejat, va rebre assistència immediata dels agents, que van forçar la porta del cotxe per alliberar-lo abans de ser traslladat a l’hospital amb pronòstic reservat.

PUBLICITAT

D’altra banda, a la nit, la Policia Local va intervenir en una baralla ocorreguda davant d’un bar de copes de Pollença. Els agents van retenir els implicats i van confiscar un destornillador i substàncies prohibides.

PUBLICITAT