LA POLICIA INTERVÉ A UNA ALTRA FESTA IL·LEGAL A UN XALET I IDENTIFICA A 35 ASSISTENTS

1234
Foto: Facebook Policia Local de Pollença

Per segon dia consecutiu la Policia Local de Pollença i la Guàrdia Civil han hagut d’intervenir a una festa il·legal a una finca de Pollença. Curiosament, les circumstancies són molt semblants a la intervenció que es va dur a terme la matinada anterior i que Punt Informatiu va contar a aquest article.

A les 3:30 de la matinada agents de la Policia Local s’han dirigit a una finca llogada a la zona de Can Seguinot, entre Pollença i Port de Pollença, d’on sortia molt de renou. De nou els inquilins s’han negat a deixar entrar els agents i a identificar-se, s’ha iniciat la vigilància a l’exterior a l’espera que els assistents sortissen del xalet per a poder-los identificar. Fins pràcticament la una de migdia han seguit sortint assistents a la festa i se n’han identificat a prop de 40, tots de nacionalitat espanyola no residents a Pollença.

La Policia Local ha explicat, que si a la festa d’ahir aturaren la música després de rebre el primer avís, en aquesta ocasió ha seguit fins passades les 6 de la matinada.

La majoria dels assistents a la festa han sortit caminant, ja que la policia realitzava controls d’alcoholèmia a tots els que sortien de la finca i un dels conductors ha donat positiu.

PUBLICITAT

Cal dir que les dues cases on es produïen les festes s’havien llogat per plataformes digitals, i que els propietaris, després de ser avisats han comprovat que el lloguer s’havia fet de manera regular.

PUBLICITAT