LA PENYA DEL BARÇA DE POLLENÇA POSA UN BUS PER ANAR AL SOPAR AMB EL PRESIDENT LAPORTA

563
El pollencí Joan Antoni Cifre Alegre amb altres representants de les penyes barcelonistes de les illes Balears, anunciant el soparet de dia 30 de setembre.

La XV Trobada de Penyes Barcelonistes de les illes Balears anuncien un soparet de companyonia al qual assistiran el president del Futbol Club Barcelona, Jan Laporta, així com destacats representants de la directiva com Mateu Alemany, Josep Ignasi Macià o Ernest Bosch.

Des de Pollença, posaran un autobús per anar a aquest soparet que organitzen les penyes barcelonistes de Pollença i d’Alcúdia, per al dia 30 de setembre, a les 21 hores, al restaurant de les Cases de Son Sant Martí. El preu del sopar és de 30 euros per als adults i 15 euros per als infants menors de 14 anys.

El menú consistirà en un aperitiu generós amb patetes chips i olivetes, calamar a la romana i croquetes, frit mallorquí i sípia amb Salsa. El plat fort serà porcelleta amb patates i ensalada. I gató en gelat per a postres. El menú infantil canvia el plat principal per una escalopa amb patates.

No hi faltarà l’aigua, el vi, el cava i el cafè.

PUBLICITAT

Des de l’organització avisen que, si hi ha alguna persona que pateixi alguna intolerància alimentària, li poden adequar el menú.

Qui estigui interessat en assistir a aquest sopar es pot posar en contacte amb algun dels representants de la Penya Blaugrana de Pollença.

Aquesta reunió de barcelonistes tendrà un caire solidari, ja que la intenció és fer un donatiu a l’àrea de pediatria de l’Hospital de Son Espases.

PUBLICITAT