LA PARRÒQUIA ACOLLÍ EL PREGÓ I EL CONCERT DE SETMANA SANTA

261
La Parròquia acollí el pregó de Setmana Santa. Foto: Fernando Perianes.

La Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença acollí el pregó i el concert de Setmana Santa que, degut a la pandèmia del coronavirus, es va fer amb aforament limitat. De fet, per assistir-hi, calia presentar la corresponent entrada.

El Prior de Lluc, Marià Gastalver Martín, va encetar la Setmana Santa pollencina amb el pregó que, tradicionalment, es fa el Divendres de Passió. Aquesta vegada per poder acollir més persones complint les mesures sanitàries, el Pregó es va dir a la Parròquia. Foto: Fernando Perianes.

Qui havia de ser el pregoner de la Setmana Santa de 2020, el Prior de Lluc, Marià Gastalver Martín, va dir-lo aquest 2021. I és que l’any passat la Setmana Santa va ser la primera gran celebració afectada pel confinament motivat per la covid-19.

Després del pregó del Prior de Lluc, Marià Gastalver Martín, la Banda de Música de Pollença va oferir un concert amb un repertori propi de la Setmana de Passió.

La Banda de Música, dirigida pel director titular, Miquel Gayà Reynés, va oferir el concert que seguí al Pregó de Setmana Santa.
Aquest diumenge, a la Parròquia, la Banda oferirà un concert de Setmana Santa i ho farà amb el cartell d’entrades exhaurides
. Foto: Fernando Perianes.

Els actes de Setmana Santa de 2021 s’han adaptat a les mesures sanitàries vigents per evitar contagis de coronavirus. Aquesta és la programació prevista per aquests dies durant els quals també hi ha una exposició virtual organitzada per la Comissió de Confraries de Setmana Santa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT