LA NOVA ATURADA DE TAXIS DEL PORT DE POLLENÇA A EXPOSICIÓ PÚBLICA

584
Imatge del projecte bàsic a exposició pública

Des d’aquest dilluns ja es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Pollença el projecte de construcció de dues pèrgoles per a taxis i uns banys públics per a discapacitats al cantó del carrer Ruben Dario amb Roger de Flor (a la zona enjardinada annexa al centre cultural Miquel Capllonch). Aquest projecte completaria la reforma de la plaça Miquel Capllonch que es farà a aquesta temporada d’hivern, sempre i quan es compleixin les previsions.

Imatge actual de la zona

Més concretament el que està projectat es la instal·lació de dues pèrgoles prefabricades, de 5×28 metre i de 5×20 metres, una al carrer Roger de Flor i una altra al carrer Ruben Dario; la reducció de la zona enjardinada per fer créixer la vorera dels dos carrers i per construir un edifici destinat a banys adaptats per a discapacitats i un petit magatzem. A més a sobre d’aquest edifici s’instal·larien pèrgoles de fusta per crear una zona d’ombra. La vegetació de la zona enjardinada a demolir es tornaria a sembrar a la part romanent.

El pressupost d’execució de tota aquesta actuació és de 144.295 euros. Està a exposició pública i es pot consultar a aquest enllaç. El termini per presentar al·legacions acaba el 10 de desembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT