LA MÚSICA DE PIANO, PROTAGONISTA DEL SEGON CONCERT DEL FESTIVAL MOZART 21

104
A més d'organitzador, el pianista Magí Garcías serà un dels protagonistes del segon concert del Festival Mozart21.

Demà, dissabte 11 de setembre, a les 20 hores, al Claustre de Sant Domingo, i si plou a l’església de Monti-Sion, hi haurà el segon concert del Festival Mozart 21 que tendrà la música de piano com a protagonista de la mà dels pianistes Andreu Riera i Magí Garcías.

Després d’haver participat en un dels concerts del Festival de Música de 2021, Andreu Riera retorna al Claustre amb motiu del Festival Mozart.

Garcías i Riera interpretaran en solitari o conjuntament el següent repertori: Sonata en la Major k331, Nannerl’s MusikNotenBuch, Fantasia K475, Sonata en do menor k457 i Sonata per a dos pianos en Re Major k448.

Podeu comprar les entrades per aquest concert a través de ticektib, plataforma a partir de la qua podeu també adquirir la resta de concerts d’aquest Festival Mozart 21. També es poden comprar les localitat a taquilla una hora abans de començar.

Una espipellada del primer concert del Festival Mozart 21. Vídeo de Fernando Perianes.

Classes magistrals

Més enllà d’aquest concert, els dies 12 i 13 de setembre, els pianistes Magí Garcías i Andreu Riera impartiran classes magistrals, a les aules 5 i Polivalent de l’Escola de Música de Pollença.

PUBLICITAT

El preu de les dues sessions és de 45 euros, però, per als alumnes de piano majors de 12 anys de l’Escola de Música, són gratuïtes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT