LA JUGADORA DE BÀSQUET MARINA COLOM FORMARÀ PART DEL MILLOR PROGRAMA DE FORMACIÓ DE L’ESTAT

321

El Cb Pollença ha informat que la seva jugadora Marina Colom, de 2007, des de la propera temporada passarà a formar part de Segle XXI, el més prestigiós programa de Bàsquet Femení de formació de l’estat.

El Segle XXI és un projecte esportiu que permet, a les jugadores de projecció en edat de formació, compaginar el bàsquet d’alt rendiment amb els estudis i el seu desenvolupament personal.

Però la formació no només és esportiva (tant física com tècnico-tàctica), sinó que també engloba la formació humana (tant psicològica com educativa).

El Segle XXI de Barcelona està inclòs dins l’estructura del Comitè Tècnic de l’ FCBQ. El Programa compta amb 24 jugadores que es divideixen en dos equips: el sènior, entrenat per l’Isaac Pujol i format per 12 jugadores, i el júnior, al capdavant del que es troba en Javi Torralba i que compta amb 12 jugadores.

PUBLICITAT

El projecte es du a terme a Esplugues de Llobregat. La residència per a esportives d’alt nivell Joaquim Blume acull a les jugadores i al pavelló de les mateixes instal·lacions desenvolupen els entrenaments.

PUBLICITAT
PUBLICITAT