LA GUERRA DE SUCCESSIÓ ES DEBAT A CAN LLOBERA

460
La cursa d'AFAMA va donar el sus als actes de celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer a Pollença. Foto Fernando Perianes.
La cursa d'AFAMA va donar el sus als actes de celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer a Pollença. Foto Fernando Perianes.

Organitzat per l’àrea de Biblioteques de l’ajuntament de Pollença, la Guerra de Successió es debat avui, divendres 18 de setembre, a les 20 hores, a can Llobera, amb un cara a cara titulat “Maulets vs. Botiflers” en el qual intervindran els historiadors Miquel Deià i Antoni Mas, dues veus de prestigi amb punts de vista molt diferents sobre les causes i les conseqüències del conflicte a Mallorca, que seran moderats pel també historiador, Pere Salas.
Més enllà d’aquesta activitat, l’agenda per aquest cap de setmana inclou el Dinar Solidari amb el qual AFAMA celebra anualment el Dia Mundial de l’Alzheimer. El Dinar Solidari es fa aquest diumenge 20 de setembre, a les 14 hores, al Claustre de Sant Domingo. El menú és paella, begudes i postres, els comensals han de dur plat, coberts i tassó. El preu dels tiquets és de 10 euros.
Tanmateix, però, aquest és només un dels actes més populars que AFAMA celebra en motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer (21 de setembre). De fet, durant els dies 18, 19 i 20 de setembre, a la Sala d’exposicions de La Caixa, s’exposen els treballs que realitzen els usuaris d’AFAMA que participen al taller de cianotípia. Les obres exposades estan a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per a l’entitat.
Per altra banda, aquest mateix diumenge 20 de setembre, a les 20 hores, a la plaça Vella de Pollença, hi haurà Cinema a la Fresca, es projectarà el film La buena mentira del nordamericà Philippe Falardeau.
Durant els dies feiners, podeu visitar la mostra d’estampes litogràfiques d’Aligi Sassu, “Cavalls enamorats”, que s’exposa a l’escala gòtica de l’edifici de Monti-Sion, en la seva part ocupada per l’Ajuntament. Aquesta és una mostra més de la intenció del Museu d’ampliar els espais expositius per així donar la màxima difusió de les obres de les quals disposa. No debades, a l’Ajuntament, també s’hi pot veure la mostra “Cartografia Històrica de les Illes Balears”, una selecció dels mapes donats per Michael Pietroni.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT