LA GRANJA ESCOLA DE LA VALL DE COLONYA UNEIX LA TRADICIÓ DEL CAMP I LA INNOVACIÓ EDUCATIVA

791
Granja escola La Vall de Colonya

L’escola d’estiu de granja escola “La Vall de Colonya” és una de les propostes més interessants per als joves en edat escolar de Pollença d’aquest estiu. Un equip de cinc persones titulades en educació infantil i primària, pedagogia i psicologia estan al capdavant d’aquest nou projecte que ja ha té obertes les inscripcions. Segons explica el seu director, Alex Pareja, no pretenen ser un lloc on simplement deixar els nins durant l’estiu, sinó que presenten un projecte educatiu extret directament dels currículums d’infantil i primària on la tradició i la pagesia tenen tanta importància com la innovació educativa, sense oblidar una important part lúdica. Pareja, és mestre d’Educació Primària amb especialitat de Pedagogia Terapèutica i postgrau d’Expert en Teràpies Assistides amb Cavalls, a més de tenir anys d’experiència a altres granges escola.

Alex Pareja, director de la granja escola La Vall de Colonya

La granja escola La Vall de Colonya compta amb horts i animals de granja que seran cuidats pels mateixos infants, dues piscines, una sala polivalent, camp d’esports, cuina i menjador… tot el necessari per passar un estiu ple d’activitats i aventures relacionades amb el camp mallorquí. A més a l’escola d’estiu de la granja escola els participants berenaran i dinaran cada dia dels mateixos productes de la terra que ells mateixos han cuidat i recollit. De fet, explica el director de l’escola, “l’alimentació és una part molt rellevant del nostre projecte educatiu”.

Foto: ©micerstudio

L’escola d’estiu està dirigida a nins i nines de 3 a 12 anys i els horaris són de dilluns a divendres de 9 a 17 hores durant els mesos de juliol i agost. Es poden fer les inscripcions i trobar tota la informació a la web lavalldecolonya.com.

A més de l’escola d’estiu, La Vall de Colonya continua oferint altres serveis com un espai per esdeveniments i celebracions durant els caps de setmana.

PUBLICITAT
Foto: ©micerstudio
PUBLICITAT