La Gran Verbena animarà el cap de setmana pollencí

909

Aquest cap de setmana la Gran Verbena durà música, gastronomia, circ, tallers, contacontes… i sobretot, molta festa al municipi. I és que després de la Gran Verbena que va tenir lloc aquest estiu al Moll per les festes de la Mare de Déu del Carme, ara l’esdeveniment arriba a Pollença amb moltes novetats com, per exemple, la Gran Verbena Kids.

La Gran Verbena, The last dance

La Gran Verbena tindrà lloc aquest dissabte al pàrquing de Can Conill començant l’horabaixa i finalizant a les 3 h de la matinada. Hi haurà dos escenaris i foodtrucks amb menjar i beure a voler. L’entrada és gratuïta. El trull començarà amb un Tardeo a les 17 hores, però no serà fins a les 19 h quan comenci la música en directe a l’escenari principal. El plat fort serà l’actuació d’Anegats, però també actuarà el grup de rock Cirko i les DJ’s Lor3toDj i Jäglermaister. Al segon escenari estarà més enfocat a la música electrònica i posaran música els Dj’s Joan Jaume Capó, The Good Kid i Joni Teas. Pel que fa a les foodtrucks n’hi haurà que oferiran pizza casolana, pastissos, carn a la brasa, cuina internacional, etc.

La Gran Verbena Kids

La Gran Verbena Kids és la novetat d’aquesta edició. Tindrà lloc el diumenge entre les 11 h del matí i les 18 de l’horabaixa al Claustre del Convent de Sant Domingo. Durant set hores hi haurà tallers, DJ’s, actuacions musicals, circ, contacontes, mercat, foodtrucks…

Entre les activitats programades a les 11 hores hi haurà un taller de reciclatge de roba amb serigrafia i pintura, un contacontes “El món de n’Aina” a partir de les 11:30, el circ de Bantón Circus a les 15:30 (entrada 3 euros) i a les 16:30 hi haurà tallers d’expressió musical i tallers d’inclusió social.

PUBLICITAT

La música vindrà de la mà de Conejo Manso Dj i també hi haurà un Tio Vivo ecològic.

PUBLICITAT