La Fornal representarà Cordèlia al Club Pollença

106

El 23 d’octubre, a les 19 hores, al Club Pollença, la Companyia La Fornal d’Espectacles posarà en escena Cordèlia, una obra original del dramaturg Joan Gomila, dirigida per Frederic Roda i interpretada pel mateix Jaon Gomila, Ignasi Guash i Núria Fiol.

Tres persones de tres generacions diferents, amb lligams profunds i instal·lats en la vida, tant afectiva com econòmicament, des de tres posicions diferenciades, es troben davant un mateix objectiu: el muntatge d’una obra de teatre: Cordèlia, la filla del rei Lear.

La jove dona que a causa d’expressar-se amb la seva natural sinceritat pateix l’exili, castigada per la supèrbia del pare. Tanmateix el mite Cordèlia havia esdevingut un mite per al feminisme. La dona que es fa a sí mateixa i aconsegueix ser coronada reina enmig de les dificultats que li han posat els homes.

Però el resultat de les darreres eleccions, amb l’entrada de l’extrema dreta que entra amb ganes de passar comptes a les persones que s’han destacat en la dinamització cultural, la militància a l’esquerra o l’orientació sexual, esguerra les relacions dels nostres protagonistes amb el just afany d’aconseguir la seva supervivència.

PUBLICITAT

Cordèlia és una obra de teatre adreçada a un públic Jove i adult a partir de 16 anys. Dura 75 minuts i podeu comprar les entrades aquí.

PUBLICITAT