LA FLAMA DE LA LLENGUA PUJARÀ AL PUIG

235

Aquest dimecres, 23 de juny, vigília de Sant Joan, Pollença acollirà la Flama del Canigó que, per primera vegada, pujarà fins al Puig. Tothom que vulgui acomanyar la Flama fins dalt del Puig està convidat a fer-ho per l’Obra Cultural Balear, organitzadora d’aquest esdeveniment que durant la nit del 23 de juny recorrerà diferents indrets de Mallorca.

Les persones interessades en pujar la Flama de la Llengua al Puig, han de ser a les 19’30 hores, del dimecres 23 de juny, a l’aparcament de Can Bach.

A més de Pollença, la Flama de la Llengua passarà per Alaró, Puigpunyent, Santa Maria, Binissalem, Lloseta, Muro, Sóller, Costitx, Petra i Manacor.

Segons està programat, la Flama de la Llengua serà rebuda a les 18 hores, de dimecres 23 de juny, al pati de l’ajuntament d’Alaró, on hi haurà representants de les diferents delegacions de l’OCB. El Mestre de Mestres, Biel Majoral, procedirà a la lectura del manifest i la Flama començarà a voltar pels cims de Mallorca, però també per Montserrat i el Canigó al Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT