LA FCO ANUNCIA NOVA FIRA DE SEGONA MÀ I FA BALANÇ DE LA PRIMERA

290

La Fundació Cors Oberts (FCO) anuncia una nova Fira de Segona Mà per al 29 de novembre al pati dels Sagrats Cors de Pollença. A més a més, avança que el darrer diumenge de cada mes faran fira de segona mà, ja que el balanç de la primera d’aquestes fires va ser molt positiu.

Balanç de la primera Fira de Segona Mà

El passat diumenge 25 d’octubre, la FCO va iniciar les fires de segona mà. L’objectiu era donar suport a les famílies que, degut a la pandèmia del coronavirus, atravessen una situació econòmica delicada.

Aquella primera experiència va ser molt positiva, ja que 147 persones adultes passaren pel pati dels Sagrats Cors. De fet, l’ajuda dipositada per totes elles ha permès ajudar 10 famílies del municipi que, d’una o altra manera, s’han vist afectades per la crisi de la covid-19.

Fira de Segona Mà cada darrer diumenge de mes

L’èxit de la primera Fira de Segona Mà, empeny la FCO a continuar endavant amb el projecte iniciat el mes d’octubre.

PUBLICITAT

Per tant, complint sempre amb les normes sanitàries pertinents, aquest diumenge 29 de novembre, entre les 9’30 i les 13’30 hores, al pati del convent dels Sagrats Cors (carrer de Mallorca, número 30, de Pollença) hi haurà Fira de Segona Mà.

Les Fira de Segona Mà es repetiran cada darrer diumenge de mes amb l’objectiu d’ajudar les persones necessitades de la societat pollencina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT