LA CURSA TOMIR SERÀ MEMORIAL MIQUEL AMENGUAL

445

Just ha acabat la cursa Serra Nord i a Secció de Muntanya del Club Pollença ja s’han posat a fer feina per organitzar la Cursa Tomir. Una cursa que, entre altres novetats, a partir d’enguany canvia de nom i s’anomenarà “Cursa Tomir – Memorial Miquel Amengual”. Així Secció de Muntanya vol retre homenatge al recentment desaparegut Miquel Amengual, qui precisament va organitzar aquesta cursa durant molts anys juntament amb Nino Moreno.

Però aquesta no és l’única novetat de la Cursa Tomir d’enguany, que ja està programada pel dia 27 de març. Explica Miquel Llompart, president de Secció de Muntanya, que enguany s’estrenarà un nou recorregut de 33 quilòmetres i un desnivell positiu de gairebé 1.900 metres. Un recorregut sobre el qual no es poden desvelar detalls per qüestions ambientals i pel fet que passa per finques privades, això no obstant i com no podia ser d’altra manera, es farà cim al puig Tomir.

A més enguany la cursa enguany serà el Campionat de Balears CxM Trail absolut en línia. Les inscripcions s’obriran la primera setmana de març.

PUBLICITAT
PUBLICITAT