LA CONVERSA LITERÀRIA D’AQUEST ESTIU SERÀ AMB INÉS MARTÍN RODRIGO I LAURA REVUELTA

136

Aquest estiu, el Club Pollença, aproparà als lectors pollencins la conversa literària entre la cap de redacció de l’ABC cultural, Laura Revuelta, i l’escriptora Inés Martín Rodrigo, guanyadora del Premio Nadal 2022 per la novel·la Las formas del querer.

Aquesta conversa literària es farà el dijous 11 d’agost, a les 20’30 hores, al Club Pollença.

A Las formas del querer, la periodista Inés Martín Rodrigo recull una història entranyable, en què realitat i ficció s’entremesclen. De fet, si les paraules curen, el record és un homenatge, un avís d’amor. De fet, Martín Rodrigo explora les diferents maneres de voler a través dels records d’una família al llarg de tota una vida.

Guardonada amb el Premi Nadal en la 78a edició, Las cosas del querer d’Inés Martín Rodrigo va arribar a les llibreries el mes d’agost, just un mes després d’haver-se celebrat l’acte de proclamació a l’Hotel Palace de Barcelona.

PUBLICITAT

El jurat del Premi Nadal de Novel·la estava integrat per Alicia Giménez Bartlett, Care Santos, Lorenzo Silva, Andrés Trapiello i Emili Rosales. A l’edició de 2022 la participació va ser important amb 937 novel·les presentades.

Inés Martín Rodrigo conversarà sobre Las cosas del querer amb Laura Revuelta, redactora en cap de l’ABC Cultural. Anateriorment, ha format part de la redacció del suplement dominical Blanco y Negro. Llicenciada en periodisme per la Universidad Complutense, de Madrid. Revuelta ha estat docent del Màster de Cultura Contemporània a l’Institut Universitari de Recerca Ortega i Gasset.

PUBLICITAT