LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU PAC ES POT TORNAR ENDARRERIR

427

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC) hagi suspès la licitació d’obra i servei per a nou centres de salut a Mallorca, entre els qual el Punt d’Atenció Continuada de Pollença. Per tant, el nou PAC pot tornar endarrerir-se una vegada més.

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa (Pimem) va presentar un recurs en considerar que la licitació en un únic lot deixava fora la pràctica totalitat de les petites i mitjanes empreses de les illes Balears. En aquest sentit, l’IB-Salut ha ampliat 15 dies per presentar ofertes al concurs, amb la qual cosa no es preveu que això afecti els terminis de licitació, ja que el Tribunal pot estar un o dos mesos a dictar una resolució.

Una “molt mala notícia”

Des d’Unides Podem, qualifiquen de “molt mala notícia” que la TACRC hagi admès el recurs de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa (Pimem). I és que això “pot endarrerir un equipament de vital importància per al nostre Municipi, el PAC. També preocupa, de nou, que això afecti a un futur equipament com és l’escoleta (preocupació que ja hem mostrat des de l’oposició)”, senyalen des d’Unides Podem.

Però conviden a reflexionar sobre el cas, en considerar que “no resulta, tal vegada, la millor opció que el Govern hagi optat per una fòrmula que dificulta les empreses locals presentar-se i que implica que qualsevol entrebanc en el procediment afecta als 9 centres de salut, tots alhora…”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT