LA COMISSIÓ DE CONFRARIES DE SETMANA SANTA ORGANITZA UNA EXPOSICIÓ VIRTUAL

230

La Comissió de Confraries de Setmana Santa de Pollença, a través de les xarxes socials, comunica que organitza una exposició virtual, motiu pel qual demana la col·laboració ciutadana.

El missatge de la Confraria diu així: “Com molt bé sabeu, la situació excepcional que estem vivint actualment no ens permet celebrar la Setmana Santa com fins ara i, per això, des de la comissió de Confraries hem decidit fer una exposició a les xarxes socials de tots els anys anterior d’aquesta celebració a Pollença. S’aniran publicant les diferents fotos i vídeos des del 26 de març al 5 d’abril, per tant, us demanem a tots els ciutadans que ens feu arribar el material visual que tingueu de totes aquestes festes passades per així poder gaudir tots d’aquesta celebració d’una manera diferent, però sense perdre l’essència i la il·lusió dels anys passats.
Podeu enviar el material a comissioconfraries@gmail.com. Estarem molt agraïts de la vostra col·laboració amb aquest projecte. A més, els mateixos dies exposarem dins la Parròquia material relacionat directament amb la Setmana Santa del nostre poble.
Aquest any hem d’estar més units que mai, molta força i esperança perquè prest puguem tornar a la normalitat i celebrar aquestes petites festes del poble.”

PUBLICITAT
PUBLICITAT