LA CAMPANYA SOS TURISME ES DESPLEGA A POLLENÇA

977

La campanya SOS turisme, impulsada per un grup d’hotelers i empresaris de la zona de Llevant, també es desplega a Pollença, on, a més de l’Associació Hotelera, ja s’hi han adherit altres entitats.

A més dels 38 hotels associats, altres hotels que no formen part de l’Associació Hotelera també s’han adherit a la campanya. Per tant, es pot dir que la pràctica totalitat de la planta hotelera de Pollença mostrarà el seu rebuig a l’immovilisme de l’administració respecte el sector turístic.

Per la seva banda, Emprèn Pollença, restauradors i habitatges turístics vacacionals, entre altres que s’hi poden afegir, també donen suport a aquesta campanya. I és que “directa o indirectament, aquí, tothom està afectat per la crisi del sector turístic, a nivell d’empreses, però sobretot de treballadors”, ha apuntat la gerent de l’Associació Hotelera de Pollença, Isabel Sastre.

Per això, aquest divendres 12 de febrer, a partir de les 11 hores, moment en què es procedirà a la lectura d’un manifest a la zona de Llevant, les persones i entitats adherides desplegaran pancartes a les façanes o llocs visibles amb el logotip de SOS turisme. A més d’aquesta manifestació a la qual conviden tothom a sumar-se, s’activaran les xarxes socials, perquè qui vulgui afegir material, ho pugui fer. Trobar solucions reals i immediates al problema de la indústria turística, una de les més afectades per la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus.

PUBLICITAT

De moment, a Pollença, es desplagarà la campanya, tot i que no es descarta dur a terme algun acte reivindicatiu. Tot i amb això, “ara per ara, no tenim res fermat”, ha dit Sastre.

Des de SOS turisme, acusen d’immovilisme l’administració i s’ofereixen a col·laborar a fi de reactivar el sector turístic.

SOS turisme es defineix com “un moviment transversal que cerca solucions reals i immediates al problema de la paralització gairebé total de la indústrica turística, base fonamental de la creació de feina i riquesa a Mallorca”.

Si voleu contactar amb SOS turisme, podeu fer-ho a través del correu electrònic mallorca@sosturisme.es

PUBLICITAT