LA BANDA REPRÈN EL C@LOR MUSICAL, UNA ACTIVITAT XULÍSSIMA

218

Després de dos estius “restringits”, aquest estiu és un bon moment per contagiar-se de música. Per això, la Banda de Pollença reprèn una activitat xulíssima: C@lor Musical.

C@lor Musical és una invitació a descobrir la música i els instruments que la fan possible. I la millor manera d’aprendre a tocar, és tocant. Així que els infants que s’apropin al C@lor Musical podran conèixer els intruments, provar-los, descobrir quins s’adapten millor a cadascú…

Les sessions, a més a més, són gratuïtes. Així que, si voleu iniciar-vos en el món de la música de Banda, només heu de saber que els dies 4, 5, 12, 19 i 26 d’agost, de 18 a 20 hores, al pati del Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya (carrer Guillem Cifre de Colonya, 33 de Pollença), hi haurà sessions de C@lor Musical.

Per saber més coses sobre C@lor Musical, que fa dos estius que no s’ha pogut fer, podeu entrar a la web de la Banda de Música.

PUBLICITAT

Final de curs de la Banda Juvenil

El primer fruit del C@lor Musical són les Bandetes que nodreixen la Banda Juvenil que, aquests dies, ha posat punt al curs abans d’iniciar l’estiu. Per això mateix, aquest divendres, la Banda Juvneil i el seu director i professor, Antoni Moltó, oferiren un concert per a familiars i amics.

Després d’aquest concert, els alumnes més avançats passaran a formar part de la Banda de Pollença que, veu en aquestes formacions, una base sòlida. En aquest sentit, posen de manifest que estan molt il·lusionat amb “les bases musicals creades i amb la feina feta per aquests joves músics”.

PUBLICITAT