LA BANDA ORGANTZA UNA DIADA DE PERCUSSIÓ

231

La Banda de Música de Pollença ha organitzat una diada musical dedicada a la percussió. Serà el proper 15 de juny, al Claustre de Sant Domingo i tendrà dues parts. D’una banda, el matí, els alumnes dels Centres d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria del municipi assistiran a un Concert Pedegogic i l’horabaixa del mateix dia, hi haurà un Concert Familiar.

El Concert Pedagògic per a les escoles anrià a càrrec d’alumnes dels ensenyaments professionals de percussió dels conservatoris professionals de música Francesc Peñarroja de Castelló (País valencià), Ciutat de Moncada de València i de Mallorca.

Ja l’horabaixa, a partir de les 18’30 hores, del dia 15 de juny, al Claustre del Convent de Sant Domingo, hi haurà un Concert Familiar de Percussió. Aquest recital està obert a tothom, grans i petits. La música de persussió, que serà protagonista de l’esdeveniment, anirà a càrrec dels alumnes del 6è curs de grau professional dels mateixos conservatoris que el matí hauran conduït el Concert Pedagògic.

Segons el secretari de la Banda, el també percussionista Mateu Vila aquests joves, que tenen “un nivell excel·lent”, participen en un intercanvi amb Mallorca i, per això, “hem aprofitat l’ocasió per fer unes funcions a Pollença”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT