LA BANDA ELEGEIX NOVA DIRECTIVA

898
Aquests són els membres de la nova junta directiva de la Banda de Pollença.

Avui vespre, en el transcurs d’una Assemblea general extraordinària celebrada al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, la Banda de Música de Pollença ha elegit nova junta directiva.

Un dels principals punts de l’ordre del dia era la convocatòria d’eleccions per escollir la directiva de la Banda durant els propers quatre anys, però, com que només hi ha hagut una candidatura, aquesta ha quedat automàticament elegida.

La nova junta directiva de la Banda està formada per Antoni Coll Trias com a president, Martí Andreu Perianes com a vicepresident, Mateu Vila Cerdà com a secretari, Antoni Moltó Seguí com a tresorer i Amador Magraner Vadell, Joan Ramis Salas, Vicenç Moltó Seguí i Josep Bennàssar Cànaves com a vocals.

La junta tot just elegida avui vespre inclou membres de la junta sortint, entre els quals qui ha estat president fins ara, Josep Bennàssar Cànaves. De fet, la intenció es continuar amb projectes de caire socioeducatiu com la Bandeta o el Calor Musical, però també contemplen nous projectes tant en l’àmbit educatiu com social. En aquest sentit, manifesten la voluntat de diversificar l’aspecte formatiu (amb cursos i amb fomentat els grups a partir de la Banda) i també establir ponts amb l’Escola de Música. Per altra banda, també volen participar més activament en la vida cultural del municipi i recuperar el paper sociocultural de la Banda. Per això, destaquen que cal reprendre el conveni amb l’ajuntament de Pollença que, s’havia de renovar el mes de gener, però que, degudes les circumstàncies encara no s’ha fet.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT