LA BANDA DE POLLENÇA RECUPERA EL SOPAR DE SANTA CECÍLIA

449

Ahir, dissabte dia 27 de novembre, la Banda de Música de Pollença va recuperar el tradicional sopar de germanor amb motiu Santa Cecília, la patrona dels músics i la música.

Després del parèntesi a causa de la pandèmia, la reunió-sopar d’aquest dissabte va ser molt distesa i plena de companyonia.

Al final del sopar es distingiren diferents membres en reconeixement i agraïment.

Els joves Miquel Palou (saxo) i Adrià Rebassa (percussió) incorporats recentment a la Banda foren distingits i engrescats a continuar, seguir aprenent i compartint música, pel president, Antoni Coll.

També hi hagué un diploma per diferents músics que continuen els seus estudis professionals: Aimée Garcia (oboè), Claudia Llobera (flauta), i Maria dels Àngels Llobera (clarinet).

PUBLICITAT

Per altra banda, es va fer un reconeixement a Aina Cerdà, per continuar amb la formació musical als més jovenets a través de les Bandetes juvenils i el Cal@r Musical.

I es donà una distinció a Tòfol Vila (saxo), un dels més veterans, en reconeixement a la seva dedicació musical i vinculació amb la banda.

Finalment, es reconegué la tasca desenvolupada com a president de l’entitat a Josep Bennàssar.

El regidor Mateu Soler, delegat de la Banda, tingué unes paraules molt emotives per la Banda i tot el que significa per la música i per Pollença.

En representació de Colonya, Marta Riera, també dedicà unes paraules en nom de l’entitat confirmant el suport que l’entitat dóna i seguirà donant a la Banda de Música.


Per a finalitzar l’acte, el director de la Banda, Miquel Gayà, dirigí unes paraules als músics encoratjant-los a continuar gaudint i compartint música, un dels llenguatges més macos i universals, plens de prosperitat, unió i pau.

PUBLICITAT