LA BANDA DE MÚSICA TÉ FUTUR!

276

Toni Moltó i Aina M Cerdà

El C@lor Musical torna a tenir un èxit notable després d’uns anys que, com ha passat per tot, també s’ha vist afectat.

Alguns membres de la Banda de Música, de forma desinteressada, però amb moltes ganes i il·lusió hem tornat compartir horabaixes, tot i la calor que ens ha acompanyat, amb els infants que s’han volgut apropar al Centre Cultural (on la Banda de Música té la seva seu). Hem compartit rialles i bons moments mentres els petits han tengut el seu primer contacte amb els instruments de banda.

L’únic interés dels músics que any rere any posam en marxa el projecte, de forma voluntària i amb les mateixes ganes que el primer any, és que els infants del poble s’aproximin a la música de banda i en coneguin els instruments d’una forma lúdica i amb llibertat total per poder triar el que podrá ser el seu instrument en el futur.

PUBLICITAT

Tot i que l’activitat és recomanable per a infants de entre 7 i 9 anys, tots els infants són ben rebuts i enguany hi han participat infants des de 4 anys ( que tot i la dificultat que els suposa poder fer sonar els instruments han disfrutat des del primer dia) fins a uns 11 anys … mai és massa prest ni massa tard per començar una aventura de vida com és la musical i, què millor, que amb i per la banda.

Després dels dies de festa patronal, s’inicià el C@lor Musical 2022 amb una assistència notable. Durant els quatre divendres del mes d’agost des de les 6h fins les 8h de l’horabaixa i aguantant heroicament la calor, ens hem trobat grans i petits amb puntualitat i amb ganes que no acabés l’horabaixa.

La Banda de Música és una formació musical coneguda per la seva participació en les festes del poble, però poder-la conèixer de dedins, conèixer els instruments que s’utilitzen i prendre un primer contacte amb els músics que la formen és una experiència insustituïble. Per a nosaltres, els músics veterans, compartir les primeres sensacions i emocions en aconseguir fer sonar un instrument són sentiments indescriptibles que ens transporten als nostres inicis. Les carones dels més menuts quan se sorprenen i disfruten no tenen preu.

La primera passa está donada i els músics volen agraïr a les famílies la seva participació i animar-los a trobar el millor camí per a què els seus infants creixin com a músics i que aviat puguin formar part de la gran família musical que és la Banda de Música de Pollença.

Les imatges que acompanyen aquesta notícia són el millor reflexe de l’èxit d’aquest projecte que nasqué fa més de 10 anys i que any rere any segueix essent una font insubstituïble per a la Banda de Música i ajuda a asegurar-ne el seu futur. Les cares il·lusionades tant dels infants com de les famílies sòn el testimoni que confirma les nostres paraules.

Gràcies.

PUBLICITAT