KARINA GÓMEZ I ÀNGELS LLOBERA PUGEN AL PODI A LA VAL D’ARAN BY UTMB

647
Karina Gómez i Àngels Llobera a la sortida de la prova

Després de recórrer 55 km de muntanya amb 3.100 m de desnivell positiu pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, les corredors pollencines Karina Gómez Díxon (Secció Muntanya Club Pollença) i Àngels Llobera (Inverse Trailteam) han aconseguit pujar al podi, en diferents categories. Aquesta cursa, que es va disputar el dissabte 10 de juliol, és una de les distancies de l’esdeveniment Val d’Aran by UTMB, que ha tingut lloc durant aquest cap de setmana al Pirineu lleidatà.

Sortida de la cursa

Karina Gómez ha aconseguit arribar tercera a la classificació general femenina, amb un temps de 7:30:28, a només 12 minuts de la guanyadora de la prova, Andrea Andreea-Alina Piscu.

D’altra banda Àngels Llobera ha estat cinquena a la general i primera de la categoria de més 40 anys, amb un temps de 8:06:49 segons.

Martí Cifre completa els 162km de la VDA Val d’Aran

La Val d’Aran by UTMB 2021 ha comptat amb cinc distàncies, essent la més llarga la de 162 km i 10.600 metres de desnivell positiu. El pollencí Martí Cifre Cifre (Grup Correm/Mon d’aventura) ha completat aquesta espectacular distancia en 43:36:16 segons, gairebé dos dies de córrer, quedant així a la posició 70a de la general.

PUBLICITAT
PUBLICITAT