JUNTS AVANÇAM SOL·LICITA RECUPERAR LA RECAPTACIÓ DEL PÀRKING DE FORMENTOR I L’EQUIP DE GOVERN S’HI OPOSA

131

La coalició progressista Junts Avançam va presentar una moció en què instava l’equip de govern a recuperar la recaptació del pàrking de Formentor, però l’equip de govern en bloc s’hi oposà en bloc. Per tant, el milió d’euros que, segons Junts Avançam, ha recaptat l’Hotel Formentor per l’explotació d’unes zones d’aparcament municipals, sense cap tipus de concessió, no seran recuperats, perquè “l’equip de govern rebutja actuar”.

A través d’una nota de premsa, Junts Avançam apunta que “prest farà quatre mesos que les zones verdes, vials, passos de vianants i aparcaments de Formentor ja són de titularitat municipals. A pesar d’aquesta realitat  indiscutible, la propietat de l’Hotel Formentor ha seguit explotant tant l’aparcament gran, com la zona verda que fa d’aparcament, talment com si fos seu”.

Segons Junts Avançam, “des del passat dia 15 de juny, tots aquests terrenys de Formentor són ja de titularitat municipal”, perquè aquesta “era la condició per a  l’atorgament de la llicència d’obra per a reformar l’Hotel, que implicava la prèvia cessió d’aquests terrenys d’acord amb el PGOU”.

Fet i fet, “a hores d’ara, estimam que, des del 15 de juny ençà, [l’Hotel] ha recaptat aproximadament més de 1.000.000 €. de l’explotació dels dos aparcaments”, senyalen des de Junts Avançam.

PUBLICITAT

És més “ja fa prop de tres mesos, Junts Avançam va presentar un primer escrit a l’Ajuntament advertint d’aquesta irregularitat, cosa que va reiterar en tres ocasions més sense cap resposta ni cap actuació municipal”, puntualitzen els progressistes.

L’equip de govern fulmina la moció de Junts Avançam

Durant la sessió plenària celebrada amb caràcter ordinari el passat 30 de setembre, es va debatre una moció presentada per Junts Avançam, però fou fulminada per l’equip de govern (Tots per Pollença, Partit Popular, Unió Mollera Pollencina i El Pi-Proposta per les Illes) que hi va votar en contra.

Entre altres coses, Junts Avançam proposava que “l’Ajuntament exercitàs l’acció per un presumpte enriquiment injust, per fixar la quantitat concreta i per reclamar aquest import i prendre possessió efectiva d’aquests terrenys de titularitat municipal”.

Amb el vot en contra de tots els partits que conformen l’equip de govern a l’ajuntament de Pollença, Junts Avançam considera que renunciaven “a defensar els interessos generals del municipi, a l’hora de recuperar aquest elevat import”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT