JUNTS AVANÇAM RECLAMA UN PLA DE MILLORA DEL CLAVEGUERAM INTEGRAL

154

La coalició progressista Junts Avançam des de l’oposició reclama a l’Ajuntament que compleixi amb la moció que presentaren el mes de setembre amb l’objectiu de solucionar els abocaments d’aigües residuals que afecten la qualitat de l’aigua, molt especialment a la Badia de Pollença. Per això, demanen que l’equip de govern realitzi un pla integral de millora de clavegueram i drenatge als diferents nuclis de població del municipi en el termini d’un any i mig.

Per això, a través d’una nota de premsa, Junts Avançam explica que “davant els problemes d’abocaments incontrolats a les platges del Moll del nostre municipi, fa uns mesos Junts Avançam va proposar al Ple la posada en marxa d’un Pla Integral de Clavegueram i Aigües Pluvials. Aquesta proposta no va tenir el suport de l’actual equip de govern, ja que es varen abstenir, negant l’evidència de problemes”.

Tanmateix, “ara, l’Ajuntament es veu obligat pel conveni de gestió de les Estacions Depuradores d’Aigües Residuals (EDAR) de Pollença i Formentor, que es va aprovar el passat ple ordinari”. Per tant, “l’equip de govern s’ha hagut de comprometre a presentar-lo i executar-lo en el termini d’un any i mig”.

Segons Junts Avançam, “amb la signatura d’aquest compromís, se demostra que teníem raó i la nostra proposta d’un pla de clavegueram era, i és, una proposta justificada, necessària i coherent, tal com ja vàrem argumentar en el seu moment”. 

PUBLICITAT

És més “la inactivitat del regidor de l’àrea, Sr. Nevado d’UMP en aquest tema i la falta de voluntat política de tot l’equip de govern i del batle mateix a donar solució als problemes generats pels abocaments incontrolats, posa en perill disposar d’unes platges el més segures possibles des del punt de vista sanitari, un aspecte molt necessari en aquests moments de pandèmia i el futurs de post pandèmia que vendran. La represa i la bonança de l’activitat econòmica al nostre municipi va directament lligada a la qualitat de la nostra costa i les nostres aigües” conclouen des de Junts Avançam.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT