JUNTS AVANÇAM LAMENTA “L’ACTITUD DESTRUCTIVA” DEL BATLE

230

En una nota de premsa emesa amb motiu de l’enderrocament de les cases de can Bach, Junts Avançam lamenta “l’actitud destructiva i continuada del pacte del pacte de dretes encapçalat per Tomeu Cifre Ochogavia”.

És més, des de Junts Avançam, “no acceptam les excuses que l’edifici no es podia reformar i exigim que faci públic amb quins informes s’ha basat per  enderrocar les cases de can Bach ubicades a la finca de les faldes del camí del Puig. Que siguin transparents i facin públics els detalls d’aquesta demolició: el projecte d’enderrocament, els informes preceptius, el tractament de residus, la direcció de les obres i el pressupost d’execució previst”.

La coalició progressista Junts Avançam assegura que “aquests dies l’Ajuntament de Pollença ha decidit de forma unilateral, sense consens i d’esquenes a les formacions que formen part del consistori, enderrocar la casa ubicada a la finca de can Bach, un edifici  amb caràcter tradicional i que hagués pogut servir per acollir diferents úsos públics ara que es pretén estudiar la possibilitat d’ubicar-hi una estació d’autobusos, entre d’altres serveis”.

Des de Junts Avançam, recorden que “Tomeu Cifre Ochogavia ja va liderar una oposició clara i contundent, durant la legislatura passada, posant impediments continuats en  l’adquisició de la finca de can Bach, amb el vot contrari a l’aprovació del crèdit pressupostari i a més presentant un recurs en contra de la compra, una vegada ja adquirida la finca de 8.000 metres quadrats amb la casa que ara han tirat a baix”.

PUBLICITAT

Fet i fet, des de l’oposició, Junts Avançam desaprova “la manera de fer de l’equip de govern i del batle que en lloc de cercar consens i pactar possibles usos, tira pel dret i enderroca edificis, que malgrat necessitessin una reforma integral, encara haguessin pogut acollir un servei públic. Lamentam la perdua de l’edifici i de l’oportunitat d’obrir un procés participatiu per definir-ne els usos, tal i com teníem previst fer si haguéssim continuat al govern municipal. Malauradament el pacte de dretes no creu ni en la participació ciutadana ni posa en valor el patrimoni públic”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT