JUNTS AVANÇAM LAMENTA LA POCA VOLUNTAT MUNICIPAL PER RESOLDRE ELS PROBLEMES DE LA BADIA

409

Des de Junts Avançam lamenten la poca voluntat municipal per resoldre la problemàtica ambiental i sanitària de la Badia de Pollença i retreu a l’equip de govern que “5 mesos després que el ple aprovàs la moció sobre el sanejament del port de Pollença, l’Ajuntament no ha posat cap partida, ni tan sols per redactar el projecte”.

A través d’un comunicat de premsa, la coalició progressista informa que “Aquests dies, el grup municipal de Junts Avançam ha presentat al·legacions a la primera modificació de crèdit, aprofitant el romanent de Tresoreria acumulat durant aquests anys.

Entre les actuacions que l’Ajuntament inclou, no s’hi troba cap iniciativa referida a fer front la problemàtica del sanejament integral del Port de Pollença, ni pel que fa al clavegueram, ni les pluvials.

I tot això, a pesar que fa cinc mesos, el ple de l’Ajuntament va aprovar una moció de Junts Avançam, titulada:

PUBLICITAT

“Moció per la redacció i execució d’un projecte de sanejament integral del Moll de Pollença així com un projecte de conduccions de les aigües pluvials”

Mitjançant aquesta moció, l’Ajuntament es comprometia a

1. La redacció i execució d’un projecte de sanejament integral del Moll de Pollença que afecti especialment a la totalitat de xarxa d’aigües fecals

2. La redacció i execució d’un projecte de conduccions de les aigües pluvials, atenen també als torrents que travessen el Moll de Pollença i que drenen els aigües de l’interior i muntanyes que l’envolten.

L’actual equip de govern ni el batle de Pollença mostren cap voluntat política ni cap partida referida a solventar els problemes sanitaris, mediambientals i econòmics que provoca actualment la xarxa de clavegueram,  ni tan sols a la redacció del projecte de sanejament”.

PUBLICITAT