JUNTS AVANÇAM DEMANA RESPONSABILITATS POLÍTIQUES PELS ABOCAMENTS A LA BADIA

98

Des de la coalició progressista Junts Avançam, demanen responsabilitats polítiques pels abocaments que es produiren ahir a la platja d’Albercuix. I és que, “en el moment que ja ha començat l’estiu”, les platges de Pollença estan “sense banderes blaves, sense serveis montats i, amb l’agreujant que  ara que sembla que el turisme britànic tendrà llum verda per poder visitar el nostre municipi, es poden trobar amb imatges lamentables com la viscuda avui, amb platges tancades per vessaments d’aigües brutes”, expliquen des de Junts Avançam.

A més de lamentar els fets ocorreguts, Junts Avançam exigeix que “pel bé del nostre poble” el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, però també al delegat del Moll, Andrés Nevado, i la regidora de Medi Ambient, Maria Petra Buades haurien d’assumir responsabilitats polítiques. De fet, Junts Avançam explícitament apunta a què “dimiteixin de les seves funcions, per deixar lloc  a un equip que prioritzi solucionar els problemes i no que simplement destaquin per ser dels més ben pagats de l’Estat i ser incapaços de liderar i executar els projectes que el municipi de Pollença necessita”. No debades, “després de dos anys del canvi de govern, la deriva i deixadesa al Moll és més que notable”, asseguren els progressistes.

Finalment, retreuen que, durant aquest hivern, no s’ha fet cap actuació al Port i apunten, com a “agreujant”, l’incompliment de “la moció que es va aprovar al ple ordinari de setembre de 2020 que comprometia al govern municipal a realitzar actuacions per solucionar els problemes d’abocaments i sense que l’equip de dretes hagi incorporat una partida econòmica als pressuposts de 2021 per iniciar obres de manera urgent”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT