JUNTS AVANÇAM DEMANA QUE ES REOBRI EL CAMÍ DE LLINARS A LES PLANES

324

A través d’una nota de premsa, la coalició progressista Junts Avançam demana a l’ajuntament de Pollença que s’investigui el tancament del camí 112 que va de Llinars a les Planes i adopti les mesures pertinents a fi que es reobri.

Junts Avançam informa que “aquests dies s’ha procedit al tancament amb pany i clau, del camí 112 del  Catàleg municipal de camins del terme municipal de Pollença. Aquest camí va des del final del camí de Llinars cap a les Planes”. I puntaulitza que “segons el propi Catàleg, la barrera que hi ha al començament del camí, sempre ha estat oberta i permetia el pas dels vinents”.

A més a més, recorda que “l’acord d’aprovació del catàleg (BOIB Num. 153 30-10-2008) se va acordar igualment la inclusió del Catàleg de Camins del terme municipal de Pollença a l’Inventari de Béns Municipals, als efectes pertinents”.

Per tot plegat, Junts Avançam ha demanat per escrit a l’Ajuntament “investigui el tancament d’aquest camí a fi de prendre les mesures pertinents, i obrir l’esmentat camí”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital