JUNTS AVANÇAM DEMANA INFORMACIÓ TÈCNICA SOBRE L’EXPLOTACIÓ IL·LEGAL DEL PÀRKING DE FORMENTOR

164

La coalició Junts Avançam ha demanat informació tècnica a Secretaria i a Intervenció sobre “l’escàndol de l’explotació il·legal dels aparcaments públics de Formentor per part de l’empresa de l’Hotel”, apunten en un comunicat de premsa.

Segons Junts Avançam, des del 15 de juny fins ara, “l’Hotel ha recaptat 500.000 euros de l’explotació dels aparcaments” que ja són “de titularitat municipal”. I és que els aparcaments, com els vials i zones verdes havien de passar a ser de titularitat municipal, perquè aquesta “era la condició per a l’atorgament de la llicència d’obra per a reformar l’Hotel, que implicava la prèvia cessió d’aquests terrenys d’acord amb el PGOU. A mitjan juny l’Ajuntament va acceptar aquestes cessions”, expliquen.

“A pesar de ser terrenys públics, l’antiga propietat (Immobiliària Formentor SA) segueix explotant els aparcaments, talment com si fos seu, i sense disposar de la concessió municipal corresponent”.

“Ja fa més d’un mes que Junts Avançam va presentar un escrit a l’Ajuntament advertint d’aquesta irregularitat, cosa que va reiterar 10 dies més tard, sense cap resposta ni cap actuació municipal. Ara ho ha tornat comunicar a l’Ajuntament a fi que aturi aquesta irregularitat”.

PUBLICITAT

Per això, la formació progressista s’ha adreçat a la Secretaria i a l’Interventor municipals “a fi que elaborin uns informes sobre legalitat d’aquestes actuacions denunciades i també de caire econòmic en relació al contingut dels escrits remesos  i en concret a la legalitat de l’explotació privada dels aparcaments de titularitat municipal de Formentor sense concessió i a les pèrdues econòmiques municipals derivades d’aquesta explotació fraudulenta”.

PUBLICITAT