JUNTS AVANÇAM DEMANA DEFINIR ELS USOS DEL SOLAR RÚSTIC DE CAN BACH

153

La coalició progressita Junts Avançam envia una nota de premsa que diu així: “Des de la coalició progressista demanam públicament al batle de Pollença el senyor Tomeu Cifre Ochogavia que convoqui una reunió amb tècnics i portaveus municipals per tal de donar tota la informació sobre els futurs usos del solar rústic de Can Bach adquirit la passada legislatura.

En un comunicat recent l’ajuntament de Pollença considera de necessitat urgent la construcció d’una aturada de busos a Can Bach i de preocupant que el consorci de transports no hagi estudiat la proposta que fa 3 mesos va fer l’ajuntament i tot i tenir una moció aprovada per unanimitat.

Des de Junts Avançam exigim al batle que sigui transparent i doni tota la informació tant als grups com als ciutadans de Pollença per tal de saber què ha acordat amb el Consorci de Transports.

Demanam per tant que es convoqui una reunió amb els serveis tècnics municipals i els portaveus i es posi damunt la taula tota la informació de les reunions mantingudes amb el consorci de transports i  amb el departament de carreteres, que haurà de donar els accessos a la futura aturada, així com saber en quin punt està la tramitació per al canvi d’usos del determinat solar que és rústic.

PUBLICITAT

S’ha de conèixer que l’acord de la moció aprovada per unanimitat diu molt clar que l’ajuntament de Pollença es posa en disposició del Consorci de transports per avaluar la necessitat de construir una nova estació de bus i un pàrquing dissuasori essent Can Bach un “possible” candidat, tot això “prèvia” realització dels tràmits urbanístics pertinents.

El fet es que l’ajuntament, ja a l’equador de la legislatura tan sols ni ha iniciat la tramitació per canviar els usos d’aquest solar denominat can Bach que es competència únicament municipal i imprescindible per parlar d’una cessió a una altra administració.

Per acabar, recordar és important, el solar del que estam parlant, es va adquirir durant l’anterior legislatura amb l’oposició ferma de l’actual batle que no tan sols no hi va votar a favor, sinó que hi posà fins i tot recursos”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT