JUNTS AVANÇAM DEMANA AL CONSELL QUE ACCEPTI LES PROPOSTES DELS VEÏNS DE LA CARRETERA VELLA DE LLUC

171
Foto: Junts Avançam.

La coalició progressista Junts Avançam demana al Consell de Mallorca que “accepti les propostes dels veïnats de la zona”, motiu pel qual presenta al·legacions al projecte de condicionament de la carretera vella de Lluc.

A través d’una nota de premsa, Junts Avançam informa que “va presentar el dimarts passat, les al·legacions a les obres de condicionament de la carretera Vella de Lluc des del Pi de son Grua fins a l’Empeltada”.

Junts Avançam manifesta que “en termes generals” és “favorable a la proposta del Consell, la qual cosa suposarà a la fi, una millora notable d’aquesta part del camí, recollint la major de propostes dels veïnats”.

Ara bé, recollint les propostes dels veïnats de la zona, després d’haver estudiat el projecte del Consell, Junts Avançam proposa alguns canvis pel que fa al paviment de la zona de vianants, a la instal·lació de pilons i a l’abast del tram asfaltat.

PUBLICITAT

Concretament, proposen que “la zona de vianants se destrii de la zona de vehicles amb un paviment amb un color  de diferent” i reclamen que “a la zona de vianants, se facin obstacles  per reduir la velocitat de l’aigua d’escorrentia”.

A més a més, “també consideram innecessari posar els pilons per diferenciar la zona de vinents amb el de vehicles, essent suficient diferenciar les dues zones amb el paviment de diferent color” i, sobretot, insten el Consell a què “incorpori les propostes dels veïnats”. En aquest sentit, Junts Avançam agraeix al Consell que “vengués a presentar el projecte als veïnats, a escoltar-los i a cercar solucions al projecte. Aquesta actitud dista molt de la del batle a l’hora de gestionar, sempre de forma autoritària i opaca”.

Convé recordar que, a més de les al·legacions presentades per Junts Avançam, també han presentat al·legacions al projecte inicial per pavimentar la carretera vella de Lluc: l’Ajuntament i Unides Podem Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT