JUNTS AVANÇAM CRITICA LA GESTIÓ DE LES RESTRICCIONS DE TRÀNSIT A FORMENTOR

180

A través d’una breu nota de premsa, la coalició progressista Junts Avançam critica com s’han gestionat les restriccions de trànsit a Formentor que es posaren en marxa ahir, 15 de juny.

Les restriccions de trànsit a Formentor es varen posar en marxa l’estiu de 2018 des de la platja fins al Far. Aquest 2021, però, les restriccions d’accés s’apliquen des del Port de Pollença. I és que, entre les moltes crítiques a la mesura implantada, hi havia qui trobava que el trànsit s’havia de restringir des del Moll.

Ahir dimarts es començaren “a aplicar les restriccions d’accés a Formentor, ja sigui a la platja, ja sigui al Far. Amb el primer dia, ja s’ha posat de manifest els errors en la seva gestió, la mala planificació i les contradiccions de la proposta”, apunten Junts Avançam.

Per als progressistes, la idea és “excel.lent i necessària”, però “s’està tudant, fruit de la deixadesa municipal, mala planificació tant del Consell com de la Direcció General de Trànsit”.

PUBLICITAT

I és que “unes mesures teòricament adreçades a desmassificar l’espai i donar seguretat a la carretera i als qui hi circulen, s’han convertit en un error absolut, fruit de la  deixadesa municipal (no ha vetlat pels interessos generals), la mala planificació (amb una simple consumició ja es pot passar) i amb una manca d’una minima informació per a poder accedir a Formentor en condicions”.

Per això, “Junts Avançam proposa canvis en l’ordenació de les restriccions, un pla d’informació a fi d’assegurar el bon funcionament d’unes mesures necessàries”. 

PUBLICITAT