JUNTS AVANÇAM ACUSA L’AJUNTAMENT DE DEIXADESA DE FUNCIONS A LA GOLA

126

A través d’una nota de premsa, la coalició progressista Junts Avançam, des de l’oposició, acusa l’equip de govern de l’ajuntament de Pollença de total deixadesa de funcions en la gestió del Parc de la Gola.

Des de Junts Avançam apunten que “sembla que obvien que l’IBANAT i l’Ajuntament de Pollença tenen signat un conveni de col·laboració en la gestió de la Gola des de 2015. Si l’Ajuntament té qualsevol queixa o comentari a fer sobre les tasques que hi realitza l’IBANAT, pot demanar que es reuneixi la comissió de seguiment, cosa que no ha fet en tota la present legislatura”.

A més a més, Junts Avançam recorda que “la retirada de residus sòlids urbans és de competència municipal, fet que demostra la incompetència i total inoperància per part de l’equip de govern de gestionar un dels llocs més emblemàtics del nucli de població del Moll. En el marc d’aquest conveni, l’IBANAT desenvolupa tasques de manteniment, que darrerament, s’estan centrant en l’eliminació d’espècies invasores i en arreglar tancaments de camins. Per altra banda, és responsabilitat i competència exclusiva municipal la vigilància pública del parc”.

Finalment, Junts Avançam informa que “el contracte de gestió del Centre de Turisme Ornitològic de  la Gola està caducat, i sembla que després de gairebé dos anys de canvi de govern, no han estat capaços de licitar un servei que a final de legislatura passada ja disposava d’uns plecs tècnics per poder fer la nova contractació, fet que demostra la total ineficàcia de l’equip de dretes”.

PUBLICITAT

Per tot plegat, Junts Avançam conclou que “si des de l’Ajuntament de Pollença pretenen disposar d’una zona verda per a altres usos, recordam que la Conselleria de Medi Ambient ja va manifestar, durant la passada legislatura, a l’Ajuntament, la seva negativa a la construcció de cap zona d’estacionament dins d’aquests terrenys, per aquesta raó exigim que assumeixin la responsabilitat que els correspon i siguin tant eficaços com ho foren en pujar-se el sou a principi de legislatura  amb més d’un 40 per cent o en vacunar-se  abans d’hora”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT