JUGAR I CREAR AMB ELS COSSIERS

443
Cartell amb què els Cossiers de Pollença convida els infants, i no tant infants, a jugar i aprendre més coses sobre aquesta dansa pollencina. I també a partiricpar en el Concurs de manualitats Cossiers 2020.

Fa unes setmanes que els Cossiers de Pollença anunciaren que, per responsabilitat, no ballarien. També deixaren clar que volien participar de les festes de la Patrona. Aquesta participació s’ha materialitzat amb una exposició de fotografies de gran format amb els balls que, cada 2 d’agost, omplen diferents espais del poble.

A més a més, però, amb aquestes ganes de ser presents a la Patrona, volen “fer partíceps de la festa “cossiera” convidant-vos a tots, nins, joves i als no tant joves si en teniu curolla, a conèixer i saber un poc més dels nostres Cossiers, fent-ho amb el joc interactiu que us presentem:
https://bit.ly/CossiersdePollençaPatrona2020
Sols cal cliqueu a la icona situada a la part superior dreta de la pantalla per començar a interactuar. Esperam vos sigui entretingut i profitós!

Per veure els vídeos i escoltar les melodies, cal que atureu la música de fons clicant a l’icona d’avall a la dreta.

Concurs de manualitats: Què són per a tu els Cossiers

A més a més, encoratgen “els nins i nines fins a 12 anys a participar al concurs “Que són per a tu els Cossiers”, presentant una manualitat (dibuix, collage, figura,…) que reflexi el que representen per a ells i elles els Cossiers”.

PUBLICITAT

Les creacions es poden lliurar fins dia 3 d’agost al Club Pollença indicant nom, edat del concursant i telèfon de contacte.

La millor creació serà premiada amb una espasa solidària.

Després, si bé la data està per determinar, s’exposaran durant una setmana al mateix Club Pollença totes les creacions presentades al Concurs.  
Igualment trobareu per el poble grans imatges dels Cossiers al lloc on ballam, Parròquia, Plaça Major, Plaça Vella i Monti-sion, amb la intenció d’evocar-vos el record dels balls, juntament amb el so de xeremies, fabiol, tamborí i picarols i l’olor d’alfabeguera,                 

Bones festes de la Patrona!”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT