JOSEP PERE PEYRÓ IMPARTEIX UN TALLER DE TEATRE AL CLUB

159
L'autor, actor i director teatral Josep Pere Peyró.

L’actor, director i dramaturg Josep Pere Peyró, impartirà un Taller d’interpretació teatral al Club Pollença. Amb el títol de “Les Confessions“, aquesta activitat està oberta a persoens interessades en fer teatre, amb experiència o sense, i edats compreses entre els 16 i els 70 anys.

L’objectiu del Taller és aprendre a construir i actuar, perquè els espectadors entenguin la història. En poques paraules, aprendre a representar escenes de manera “versemblant”, o sigui creïble.

El Taller començarà el 4 de juliol i acabarà el 30 d’agost. En total, es faran 10 sessions, una per setmana. Aquestes sessions seran cada dilluns, entre les 19 i les 22 hores, al Club Pollença. El preu del Taller és de 80 euros per als socis i 100 euros per als no socis del Club Pollença.

Els dies 29 i 30 d’agost, està previst fer dues funcions al mateix Club Pollença.

PUBLICITAT

Qui estigui interessat en participar-hi, pot fer-ho enviant un correu electrònic a jppeyro@gmail.com o un whatsapp al 609179783.

Josep Pere Peyró

Format en el Laboratori Actoral del Teatro Fronterizo i en els tallers de Dramatúrgia Textual de la Sala Beckett de Barcelona dirigits per José Sanchis Sinisterra, Josep Pere Peyró és fundador de les companyies Morel Teatre, Cia Josep Pere Peyró i de la productora La Invenció.

Aquest 2022, ha dirigit la XXV Edición de la Gala de los Premios Max de las Artes Escénicas i continua la gira dels espectacles Set maneres de ser Hamlet i Perifèria Otel.lo, que el públic pollencí ha pogut veure en diferents ocasions. En aquests moments, prepara una actuació musical, titulada ÍNTIM. En aquest sentit, és bo recordar que l’estiu passat Peyró va estrenar a Pollença, Memòria de Costacurta, on ja va descobrir la seva faceta musical.

Col·legiat del CPA, Col ·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya, Josep Pere Peyró ha exercit de docent d’interpretació actoral i dramatúrgia textual en nombroses universitats i escoles de teatre dins i fora del país.

PUBLICITAT