JOAN TONI MORENO, REPETEIX MEDALLA D’OR EUROPEA, ARA EN CATEGORIA SUB23

289
Joan Toni Moreno i el seu entrenador Kiko Martín amb la medalla d’or aconseguida a Poznan. Foto: Facebook Reial Club Nàutic Port de Pollença

Després de proclamar-se campió d’Europa absolut fa només tres setmanes en la distància C2 200 metres, Joan Toni Moreno Bennàssar s’ha penjat una nova medalla d’or europea. Aquesta vegada ho ha fet en la mateixa distància, però en categoria sub23. El palista del RCN del Port de Pollença es va imposar a la final que es va disputar ahir, darrera jornada del Campionat d’Europa de Piragüisme junior i sub23, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Poznan (Polònia).

Al Campionat també hi participaren els també palistes del RCN del Port de Pollença Pere Antoni Prats i Cristian Agu, que varen ser setens a C2 1000. Cristian Agu també va ser setè en C2 200. D’altra banda, Carolina González va ser vuitena en C2 200.

Medalles també per l’equip infantil a Portomarin

Maria Antonia Segura, Jimena Agustina Belen i Alvaro Nahuel Vera a Portomarín. Foto: Facebook Reial Club Nàutic Port de Pollença

Aquest cap de setmana també s’ha disputat la copa Jóvenes Promesas a Portomarín (Galícia), on els palistes del RCN Portd de Pollença han aconseguit 5 medalles, 3 d’or i 2 plates. Per una banda Maria Antonia Segura Jimeno va guanyar dues medalles d’or, una en solitari en la categoria C1 3000m, i l’altra acompanyada de la també palista del RCNPP Jimena Agustina Belen López en categoria C2 3000m. A més, Jimena Agustina va fer medalla de plata a C1 3000m entrant per darrere de la seva companya, mentre que Alvaro Nahuel Vera Jaime també va quedar segon classificat en C1 3000m masculí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT