Joan Riutort, tercer a la Cursa Montjuïc-Tibidabo

284
Joan Riutort amb els corredors que feren podi a la Cursa Montjuïc-Tibidabo.

El corredor de la Secció de Muntanya del Club Pollença, Joan Riutort, va fer tercer a la Cursa Montjuïc-Tibidabo que se celebrà ahir, dimecres 1 de novembre, a Barcelona.

Riutort va invertir 1 hora, 9 minuts i 50 segons en recórrer els 20 quilòmetres del recorregut de la Cursa que transcorre per camins d’asfalt i de muntanya, i que enllaça les dues muntanyes barcelonines.

Els dos primers classificats en la categoria masculina, els corredors del club Ironwill Solideo, Marc Guardia i Llorençs Esteve, empataren, traspassant la línia de meta només 47 segons abans que el pollencí Joan Riutort.

Pel que fa a la categoria femenina, les tres primeres classificades foren les corredores del club Cri Cri Run, Cristina Garcia (1:24:48), de la UE Picornell, Laura López (1:26:30) i de Lo Esport Menorca, Irene Perales, de (1:28:38).

PUBLICITAT

Només 499 corredors varen poder participar en aquesta Cursa per preservar l’entorn natural del Parc de Collserola.

La cursa Montjuïc-Tibidabo

La cursa Montjuïc-Tibidabo té una distància de 20 quilòmetres amb un desnivell positiu de 450 metres. Els corredors surten des del Castell de Montijuïc i arriben fins a l’àrea de Lleure de Santa Maria de Vallvidrera, a la muntanya del Tibidabo. Des de la línia de sortida fins a Sarrià, l’itinerari transcorre per asfalt, mentre que l’altra meitat de l’itinerari és camí de terra, el tram que trascorre per dins del Parc de Collserola.

Aquesta és la segona edició de la Cursa Montjuïc-Tibidabo, una cursa que, després de 38 anys, va agafar el relleu de la  Cursa de l’Amistat.

PUBLICITAT