JOAN MAS, ELS MOROS I L’AJUNTAMENT VELLA JA TENEN LES SEVES ESPASES

503

Els càrrecs del simulacre dels Moros i Cristians de Pollença ja tenen les seves espases. Avui de matí, per tercer any consecutiu, s’ha fet entrega entrega de manera oficial, de les espases dels diferents càrrecs dels Moros i Cristians. I si fa dos anys els encarregats de donar-les foren els nins de les estades, i l’any passat els usuaris de PRODIS, enguany l’entrega l’han feta les persones majors de la residència i d’AFAMA.

A l’acte hi han assistit els encarregats de representar a Joan Mas, als càrrecs dels moros i a l’Ajuntament Vella; a més del batle de Pollença, Miquel Àngel March, i el constructor de les espases, Fernando Perianes.

Ja fa 12 anys que Perianes, per iniciativa pròpia va començar a elaborar de manera completament altruista aquestes espases. Al principi les elaborava només per l’Ajuntament Vella, i després va començar a fer-les per la resta de càrrecs. El ferrer jubilat i camerògraf va explicar que cada any té la fulla de les espases acabada el mes de febrer, ja que després fa massa calor per treballar a la fornal. Dies abans de les votacions elabora els mànecs i, l’endemà que siguin elegits els càrrecs, grava al mànec el nom de cada una de les persones encarregada de representar Joan Mas, els moros i l’Ajuntament Vella.

PUBLICITAT

El batle va voler agrair a Perianes tota la tasca que fa per al poble, del que va dir que “és el notari del què succeeix a Pollença”,

L’acte ha acabat amb una emotiva cantada per part del usuaris de la residencia i d’AFAMA del Puix Patrona i el Visca Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT