JOAN MAS I COSTA I LLOBERA, GUANYEN ELS PEQUE RECICLADORS

481

Els Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas i Costa i Llobera de Pollença han guanyat la segona edició dels Peque Recicladors, una campanya de foment del reciclatge que impulsa Ecovidrio i el Consell de Mallorca. Com a premi per haver reciclat més que cap altra de les 52 escoles que participaren a Peque Recicladores, tant Costa i Llobera com Joan mas rebran 1.000 euros de premi.

Aquests dos centres escolars de Pollença han estat els més recicladors de la seva categoria. Així, al CEIP Joan Mas, els alumnes han reciclat 16’2 quilos de vidre per alumne, amb la qual cosa han estat els guanyadors de la categoria A; això és escoles de més de 250 alumnes.

Per la seva banda, al CEIP Costa i Llobera, els alumnes han reciclat 17’4 quilos per alumne, amb la qual cosa han estat els guanyadors de la categoria B, això és col·legis d’entre 150 i 250 alumnes.

Quilòmetres per vidre

Els alumnes de 2n del CEIP Joan Mas presentaren la iniciativa “Quilòmetres per vidre”, un repte en què el professor d’Educació Física, Mateu Capllonch es comprometia a això, a córrer en funció dels quilograms de vidre reciclat. Idò aquesta iniciativa ha estat la guanyadora d’un dels 12 premis que s’han donat a les iniciatives presentades per les classes de totes les escoles participants. El premi són 100 euros en material escolar.

PUBLICITAT

Això sí, degut a la gran quantitat de vidre reciclat, s’ha marcat com a límit els 42 quilòmetres d’una marató estandard que el professor farà per les carreteres del municipi un dia per determinar.

PUBLICITAT