Joan Carles Palos torna guiar una ruta cultural pel camí vell del Far de Formentor

244
Joan Carles Palos donant explicacions. Foto: Pere Llobera "Morou"

Aquest diumenge 16 d’octubre, el periodista Joan Carles Palos tornarà guiar una ruta cultural pel camí vell del Far de Formentor, amb la qual es varen encetar les rutes dedicades a Costa i Llobera per part del Consorci de la Serra de Tramuntana.

Si no hi vàreu poder anar pel mes d’abril, ara teniu la possibilitat de fer-ho. Per això, us heu d’inscriure emplenant aquest formulari. L’excursió és gratuïta, però les places són limitades. Per això, en cas que s’exhaureixin, podeu sol·licitar entrar en llista d’espera enviant un correu electrònic a serradetramuntana@conselldemallorca.net

Els assistents a l’excursió pel camí vell del Far de Formentor es trobaran amb el guia Joan Carles Palos a les 9’30 hores, a l’aparcament del camí de Bóquer i des d’allà pujaran amb autocar fins al punt d’inici de la ruta.

Durant la caminada, Palos recorrerà el camí del far de Formentor, que entrà en funcionament el 1863, i que, per a la seva construcció i manteniment fins a l’obertura de l’actual carretera el 1951, s’hagué d’habilitar un camí de ferradura des de Cala Murta.

PUBLICITAT

Mentre recorren aquest camí encastat en la Serra de Tramuntana, “sentirem els aromes de la poesia de mossèn Miquel Costa i Llobera, inspirada en una terra que havia estat possessió de la família Costa des del segle XVII”, apunta el mateix Joan Carles Palos.

Qui ja va fer aquesta caminada, considerada de nivell mitjà/familiar, el passat mes d’abril va ser Pere Llobera i ho va contar així de .

PUBLICITAT