JOAN BENNÀSSAR DONA UNA DE LES ESCULTURES QUE POBLAREN EL CALVARI AL POBLE DE POLLENÇA

265
Foto: Ajuntament de Pollença

Entre els mesos de juny del 2020 i l’abril del 2021 la sèrie d’escultures de Joan Bennàssar titulada “Raons Humanes” poblaren l’escalonada del Calvari. Gegants en moviment que pujaven i baixaven els escalons d’aquest punt tan emblemàtic del municipi.

Però una de les escultures no fou retirada, sinó que quedà enclavada a l’entrada de l’Ajuntament. Idò aquesta pensativa “Madona” (aquest és el títol de l’escultura) continuarà contemplant els turistes que pugen i baixen l’Escalonada del Calvari durant molt de temps, ja que el dia 13 de juny es va signar formalment la donació de Joan Bennàssar d’aquesta escultura a l’Ajuntament de Pollença.

Joan Bennàssar, Bartomeu Cifre, Batle de Pollença, i Andreu Aguiló, director del Museu de Pollença. Foto: Ajuntament de Pollença

Des del Museu de Pollença informen que la intenció és que l’escultura quedi a aquest emplaçament i mostren “el més sincer agraïment a Joan Bennàssar per l’afecte demostrat als ciutadans de Pollença en general i a l’Ajuntament i al Museu de Pollença en particular”.

Foto: Ajuntament de Pollença

Aquesta és la segona obra de l’artista pollencí que passa a formar part del fons artístic del municipi, ja que el museu compta amb una pintura adquirida els anys vuitanta, la qual es pot anar a veure al Museu.

PUBLICITAT
Foto: Ajuntament de Pollença
PUBLICITAT