JAUME ANGLADA I CAROLINA CEREZUELA ACTUARAN AL CONCERT DE LA PATRONA DEL ROTARY CLUB

618

Cada any per la Patrona, el Rotary Club organitza un concert d’estiu que aquest 2022 serà el diumenge 31 de juliol, a les 22 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo i anirà a càrrec de Jaume Anglada i Carolina Cerezuela.

En un espai tan “especial i acollidor sobretot per aquestes nits d’estiu tan càlides”, apunta a nova presidenta del Rotary Club, Margalida Jaume., i per “la seva cabuda i escenari són prou amplies per disfrutar d’una boníssima vetllada” durant la qual “enguany disfrutarem de les veus de Jaume Anglada i Carolina Cerezuela, artistes de renom, que ens cantaran el millor del seu repertori”.

Les entrades d’aquest concert benèfic valen 20 euros i ja es poden comprar a través de ticket ib, així com també a Can Cuadrado i al Club Pollença, a Pollença, i a Viatges Mirador i Electrònica Reus, al Moll. També es podran comprar entrades una hora abans de començar el concert, el mateix 31 de juliol.

Aquest concert, juntament amb el Torneig de golf d’Alcanada, que se celebrà el passat 9 de juliol, és “l’esdeveniment anual més important del nostre Club”, destaca la nova presidenta del Rotary Club, Margalida Jaume.

PUBLICITAT
PUBLICITAT